Reviews

Sold

Perziklaan 70-a, Den Haag
Perziklaan 70-a, Den Haag

Deskundigheid en professionaliteit en tegelijkertijd heel persoonlijk en vriendelijk. Heel goed bereikbaar en zeer meedenkend. Ik kan de Haagsche Makelaar van harte aanbevelen!

Sold

Bennekomstraat 41, Den Haag
Bennekomstraat 41, Den Haag

Alles liep vanaf begin tot het einde perfect! Het team is altijd goed bereikbaar en zij hebben alle zorgen en organisatie uit onze handen genomen.
Onze eerste ontmoeting met Marijn en Kasper verliep al zeer aangenaam; zij kwamen goed voorbereid binnen, zodat wij ook een duidelijk beeld hadden van de huidige markt en van wat wij konden verwachten. Geen verkooppraatjes dus! Ook gaven zij ons meteen goed advies. Later werden we ook altijd op de hoogte gehouden over hoe het proces verliep.
Wij zijn erg tevreden over het team van De Haagse Makelaar!

Sold

Van Boetzelaerlaan 74-A, Den Haag
Van Boetzelaerlaan 74-A, Den Haag

We bevelen makelaarskantoor De Haagsche Makelaar van harte aan. Marijn en Kasper zijn zeer professioneel en bieden een ongekende service. Zeer klantgericht, oplossingsgericht en gaan tot het uiterste om klanten tevreden te maken. Top makelaarskantoor!

Sold

Toscaninistraat 136, Den Haag
Toscaninistraat 136, Den Haag

Ik had direct een klik met Marijn tijdens ons eerste gesprek over de verkoop van onze huidige woning, Hij kent de markt en ziet alle mogelijkheden die er zijn, maar blijft reëel. Ook met de aankoop van ons nieuwe huis hele goede ervaringen. Er wordt snel gereageerd op WhatsApp berichten en er wordt snel terug gebeld . Zelfs in het weekend is er contact geweest. Marijn heeft voor ons een zeer goede aankoopprijs onderhandeld en ons huis snel voor de vraagprijs verkocht,

Sold

Burgemeester Patijnlaan 508, Den Haag
Burgemeester Patijnlaan 508, Den Haag

Ik heb onlangs mijn appartement verkocht via de Haagsche Makelaar en ben zeer tevreden over het verloop. Het team is zeer professioneel en kent de markt goed, ik zou ze een ieder van harte aanbevelen!

Sold

Witte de Withstraat 9-a, 'S-Gravenhage
Witte de Withstraat 9-a, 'S-Gravenhage

My wife and I recently purchased a place in The Hague. We were new to the city and thus  needed a patient and informed hand to guide us.  This we found in de Haagsche Makelaar. Thank you guys for helping us with our big decision. Much appreciated Marijn and Kasper.

Sold

Rederserf 10, Den Haag
Rederserf 10, Den Haag

Afgelopen kwartaal via De Haagsche Makelaar, mét dank aan Marijn en Kasper, een appartement op Scheveningen weten te verkopen voor een mooie prijs, ondanks de ingetreden veranderingen op de huizenmarkt!

Sold

Obrechtstraat 29-A, Den Haag
Obrechtstraat 29-A, Den Haag

De Haagsche makelaar heeft onze twee appartementen goed en snel kunnen verkopen. De afstemming was goed en het contact prettig. Daarbij lijkt het enthousiasme van Marijn enigszins aanstekelijk te werken voor potentiële kopers. Al met al waren het alle twee prettige trajecten met een supergoed resultaat.

Sold

Laan van Meerdervoort 298-A, Den Haag
Laan van Meerdervoort 298-A, Den Haag

Een deskundige en betrouwbare makelaar, aanrader.

Sold

Badhuisweg 139-A, Den Haag
Badhuisweg 139-A, Den Haag

Besides the very friendly people working at their office i was helped very professionally when looking for an apartment in The Hague to rent. They did not hide anything and informed me about all the pro´s and cons of the house. I already send several people owners of apartments and tenants to their office and all were content with De Haagsche Makelaar. I was so happy with their service that i asked them to sell my house. Great guys, great service and results !

Sold

Torenstraat 40, Den Haag
Torenstraat 40, Den Haag

Marijn Bartelink heeft ons uitstekend geholpen en begeleid bij de verkoop van onze woning. Hij heeft de verkoop van onze woning op zeer korte termijn weten te realiseren. En door de uitstekende bereikbaarheid en duidelijke communicatie van hem, wisten we direct waaraan we toe waren en wat er speelde. Wij hebben het gehele proces als zeer prettig en professioneel ervaren. Deskundige menselijke makelaars zijn schaars, heel schaars. Dank Marijn en het team van de Haagsche Makelaar voor de verkoop van onze woning.

Sold

Beetslaan 251-E, Rijswijk
Beetslaan 251-E, Rijswijk

Zelf ben ik geen klant het kantoor koper. Tijdens de koop heeft het kantoor mij zorgvuldig geïnformeerd. Maar ook na de sleuteloverdracht kon ik nog een beroep op Marijn en Kasper doen. Netjes gedaan heren en bedankt!

Sold

Ursulaland 114, Den Haag
Ursulaland 114, Den Haag

Ten tijde dat ik telefonisch een afspraak maakte voor een bezichtiging huurappartement (vrije sector) medio juli jl. met kantoor De Haagsche Makelaar (DHM) was men bezig met een nieuwe opzet kantoorteam en verhuizing naar Nieuwe Parklaan 17, Den Haag.
Een makelaarskantoor met flexibiliteit en snelheid van afwikkeling, met speciale dank aan Marijn Bartelink en zijn team.
Geen gedoe met vooraf verplichte inschrijvingen, inlogprocedures, wachtlijsten voor een afspraak. Voor mij als 65+ een bijzonder groot voordeel/verademing na het zien van deze procedures bij andere makelaarskantoren.
Ook de verkoop van mijn toenmalige appartement was een snelle procedure van afwikkeling. Alles uitstekend geregeld !

Sold

Scheveningseweg 11-B, Den Haag
Scheveningseweg 11-B, Den Haag

Sold

Scheveningseweg 11-A, Den Haag
Scheveningseweg 11-A, Den Haag

Sold

Scheveningseweg 11, Den Haag
Scheveningseweg 11, Den Haag

EV-Partners
Vraag hier je energielabel aan!