De Haagsche Makelaar, uw specialist in huur- en koopwoningen in Den Haag

De Haagsche Makelaar verzorgt de verkoop en verhuur van kamers, studio’s, (gemeubileerde) appartementen en eengezinswoningen op toplocaties in de regio Den Haag. Elke ruimte met een eigen verhaal, geschiedenis en achtergrond. Daarnaast beschikken wij over een groot bestand aan nette en gescreende (internationale) woningzoekenden. De deskundige medewerkers van de Haagsche Makelaar weten als geen ander dat een woning vooral een thuis moet zijn. Nu en in de toekomst. Daarom zoeken wij net zolang door tot het maken van de juiste match tussen al die verschillende mensen en hun perfecte woning.

Beheren of verhuren van uw woning(en)

Wilt u uw woning(en) verhuren? Of wilt u het beheer van uw pand zorgeloos uit handen geven? De Haagsche Makelaar adviseert en begeleidt verhuurders en regelt het beheer van panden op transparante en professionele wijze. Zo hoeft u er niet of nauwelijks naar om te kijken.Bedrijfsonroerendgoed
Bent u op zoek naar een bedrijfspand? Of wilt u een pand verhuren? Maak dan eenvoudig gebruik van het actuele bedrijfsaanbod van de Haagsche Makelaar. Sluiten uw specifieke eisen niet geheel aan op het uitgebreide aanbod? Neem dan contact op met de Haagsche Makelaar voor advies over de mogelijkheden in de huidige markt.


Zoekt u een woning in Leiden? Kijk dan bij:
de Leidsche Makelaar


Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
de Amsterdamsche MakelaarOok zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Bekijk de vacature hier.