For rent: Waldeck Pyrmontkade 949, 2518 JX The Hague

€1,575 /mo

Description

Modern 3- kamer souterrain appartement met een mooie tuin, gelegen in het mooie Duinoord vlakbij de gezellige winkelstraten Frederik Hendriklaan en Reinkenstraat en natuurlijk het strand. Met uitkijk op het water.

Indeling:

Entree
De voordeur is een paar treden lager dan het straatniveau gelegen. Hierdoor wordt goed zichtbaar dat het om een souterrain appartement gaat. Na de voordeur sta je in de lange gang van het appartement. Hier heb je aan je rechterhand, de moderne badkamer met wastafelmeubel en spiegelkast, daarnaast een washok gevolgd door het separaat modern toilet en fonteintje. Aan je linkerzijde heb je de 2 deuren die je naar de verschillende delen van de woonkamer brengen.

Woonkamer
De ruime woonkamer is gescheiden door middel van een schuifseparatie met klassieke glas-in-lood ramen. Aan beide kanten van de separatie zitten aan weerszijden (open) inbouwkasten. Dit zorgt er mede voor dat het geen standaard woonkamer is!

Keuken
Grenzend aan het tweede deel van de woonkamer, vind je de keuken. De keuken loopt in een L-vorm en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur:
– Inductiekookplaat
– Afzuigkap
– Combi-oven
– Koel- vriescombinatie

Slaapkamer
De slaapkamer is ongeveer 12 m² en is gelegen aan de achterzijde, heeft een inbouwkast en grenst aan de tuin. Je kan dan ook vanuit de slaapkamer de tuin betreden.

Badkamer
In de moderne badkamer heb je en douche met glazen wand en een wastafel met wastafelmeubel en een spiegelkast.

Tuin en serre
Aansluitend aan het tweede deel van de woonkamer zit de serre en vanuit hier heb je toegang tot de tuin. De tuin heeft aan de achterzijde een berging, erg fijn voor de opslag van bijvoorbeeld gereedschap of andere goederen.

Het gehele appartement op de gang na is voorzien van een mooie laminaatvloer.

Wonen in Duinoord
Het appartement ligt in de wijk Duinoord. In de wijk zelf zijn veel voorzieningen en veel groen te vinden. Ook net buiten de wijk loopt dit door. Zo heb je het grote aanbod aan voorzieningen in het centrum van Den Haag. Door de vele parkeren in de stad wordt ook het groen doorgetrokken.

Je nieuwe straat
Het appartement ligt aan de Waldeck Pyrmontkade in Den Haag. Dit is een sfeervolle straat met herenpanden met in het midden een strook water. Vanaf hier fiets je met gemak naar het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen. De bereikbaarheid is heel erg goed, zo rij je binnen 10 minuten de snelweg op. Voor het openbaar vervoer (tram en bus) hoef je enkel de straat uit te lopen en je staat bij een halte.

Voorzieningen binnen handbereik
Het is altijd fijn als de voorzieningen op loopafstand zijn gelegen. Dit is hier zeker het geval. Je loopt gemakkelijk naar de supermarkt, sportscholen, restaurants, winkels, scholen en nog veel meer!

Features

Offer
Reference number 1393
Asking price €1,575 per month (incl. service costs)
Deposit €4,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By consultation
Offered since 05 August 2021
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1900
Rooftype Composite
Surfaces and content
Effective area 78 m²
Content 210 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Features
Garden available Yes
Has an open porch Yes
Please contact me
Close

Recently viewed