For rent: Loudonstraat 40, 2593 RX The Hague

€1,225 /mo

Description

Loudonstraat 40 - indeling:

Entree
Om de woning te betreden, ga je als eerste de trap in het algemeen portiek op. Je vindt de woning op de eerste verdieping.

Woon- en eetkamer
Vind je een grote woonkamer belangrijk? Dan ben je op de Loudonstraat 40 zeker aan het juiste adres. Je hebt hier namelijk een zeer royale woonkamer. Direct naast de woonkamer zit de eetkamer. Deze eetkamer kan je uiteraard ook gebruiken als hobbykamer.

Keuken
De gesloten keuken ligt aan de achterzijde van de woning. Met de luxe inbouwapparatuur kan je met gemak een lekkere maaltijd op tafel zetten! Denk aan inbouwapparatuur zoals:
- Kookplaat
- Afzuigkap
- Vaatwasser
- Combi magnetron
De afwerking van de keuken is ook van hoge kwaliteit. Het werkblad is donker grijs en je hebt wit glanzende keukenkastjes.

Badkamer
De afwerking van de badkamer komt overeen met de afwerking van de keuken. Beide van hoge kwaliteit en hier zijn dezelfde kleuren gebruikt, zodat het een geheel vormt. Zo heb je een donker grijze vloertegel en wit glanzende wandtegels. Verder beschikt de badkamer over een douche met glazen wand, handdoekenradiator en een dubbele wastafel met spiegelkast.

Slaapkamers
Dit appartement beschikt over twee slaapkamers.
- Slaapkamer 1
Aan de voorzijde van de woning heb je de eerste slaapkamer. Deze slaapkamer is ongeveer 12 m².
- Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en is ongeveer 6 m² groot. Vanuit deze slaapkamer is de badkamer direct te bereiken.

Balkons
Zoals eerder vermeld, heeft deze woning 2 balkons! Het eerste balkon is te bereiken via de kleinere slaapkamer en de keuken. Via de eetkamer/keuken kan je het tweede balkon op. De balkons zijn gelegen op het noordwesten waardoor je heerlijk kan genieten van de avondzon. Maar ook in de ochtend en in de middag heb je voor een deel de zon op het balkon!

Voorzieningen in de wijk Bezuidenhout, Den Haag
De Loudonstraat is gelegen in de populaire wijk Bezuidenhout, dichtbij de gezellige winkelstraat Theresiastraat. In de straat en wijk vindt je een divers aanbod aan voorzieningen zoals supermarkten, sportscholen, huisartsen, restaurants en scholen. Je hoeft maar de straat uit te lopen en je bent bij de voetbalvelden van 'De Haagse Sportvereniging VUC'.

Bos en stad
Naast de voorzieningen, is er in de omgeving genoeg te doen. Maak in je vrije tijd bijvoorbeeld een wandeling door het Haagse Bos of pak een terrasje in het centrum van Den Haag. Deze locaties liggen namelijk op fietsafstand!

Bereikbaarheid
De woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen zoals de A12. Het treinstation 'Laan van NOI' ligt op loopafstand. Ook kan je vanaf hier op de bus of tram stappen.

Features

Offer
Reference number 1887
Asking price €1,225 per month
Deposit €3,675
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By consultation
Offered since 16 August 2021
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1927
Surfaces and content
Effective area 80 m²
Content 230 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Residential area
Please contact me
Close

Recently viewed